Despre noi

Pasiunea pentru gatit si diversitatea retetelor culinare din intreaga lume ne bucura fiecare zi. Drept urmare, folosirea unor ustensile si accesorii de buna calitate este obligatorie pentru ca retetele cu care va rasfatati familia si prietenii sa iasa cat mai gustoase si aromate. Astfel s-a nascut ideea deschiderii acestui magazin online care sa va ofere tot ajutorul de care aveti nevoie in bucatarie si sa va ajute in a va personaliza bucataria proprie asa cum va doriti!

Fie ca aveti nevoie de o oala simpla sau o tigaie, de un cutit de paine sau un tocator, de un prosop sau o fata de masa - aici le veti gasi cu siguranta pe toate, diversitatea si calitatea fiind atributele principale al acestui magazin. Produsele din gama Horeca - procesare termica, echipamente frigorifice, articole gratar, echipamente procesare, ustensile pentru aluat, aparate cafea/suc/ciocolata, storcatoare si blendere,  incununeaza varietatea si subliniaza dorinta de atingere a perfectiunii in ceea ce priveste produsele de calitate superioara cu care dorim sa venim in intampinarea dumneavoastra. Avem produse speciale, sigure, care protejeaza sanatatea si mediul.

Daca aveti orice intrebare despre produsele noastre va rugam sa ne sunati la 0729 813 210 / 0720 581 541 sau sa ne scrieti la adresa office@davidac.ro .

Va multumim ca ati ales produsele noastre si dorim sa venim in intampinarea dumneavoastra cu produse noi tot timpul!

Echipa DAVIDAC


Produsul a fost adaugat cu succes pentru comparatia de produse!